13 Ocak 2012 Cuma

Koş velhasılıkelamseverinsan koş! Uzak Doğu'dan paketin var!


Gülümsemekten ağzı kulaklarına varan birini gördüyseniz bugünlerde ben olabilirim. Aralık ayının son haftasında YesAsia sitesinden aldığım albümler geçen gün kapımı çaldı da hani o bakımdan diyorum. Herhangi bir zarar gelmemesi için sıkıca sarıp sarmalanmış albümlerin olduğu paketi avuçlarımın arasına alınca nasıl sevindiğimi, kontrolsüzce titreyen ellerimle paketi açmak için nasıl debelendiğimi ve söz geçiremediğim parmaklarımla albümlerin ambalajlarını sıyırmaya çalışırken ne hale geldiğimi kolay kolay unutamam herhalde. Hele bir de Kim Hyun Joong'un albümüne dokunduğum zamanki halim var ki ne siz sorun ne de ben söyleyeyim. 

Her şey iyi güzel de CD leri çalıştırmaya kıyamıyorum ya onu ne yapacağuk? Antika muamelesi yapıyorum. Ne bir çizik ne de bir toz olsun istemiyorum üzerlerinde. Mümkün olsa özel birşey yaptırıp içerisinde muhafaza edeceğim yani o derece. Delirdim galiba. 

3 yorum:

  1. İade-i ziyaret diyebilirsin ama gel gör ki değil =)Bu cicileri görüp de yorum yapmadan geçemezdim. Güle güle 'bak' hepsine kullanma bence de yani =)) Bunlar dinlemek için değil zaten yanlış anlamasın kimse. Ekmek banmak için olabilir mesela ona laf demem =D Şaka bi' yana kıyılmaz bunlara, dinleme boş ver izle sen hep, koy odanın baş köşesine keyfini sür. Hayırlı olsun albümlerin. Darısı başıma diyorum Lucky almaya niyetlenmiş bir kredi kartı mağduru olaraktan =)Çenem düştü sanırsam kendi blogumda bu kadar laf yok dedim ve gittim. Bakiim he evet şimdi gittim =)

    YanıtlaSil
  2. Yorumun için teşekkürler ^^ K-Pop sanatçılarının promosyonu ülkemizde yapılsa hepimiz rahata ereceğiz. Gel gör ki henüz o yönde bir çalışma yok ama bu hiçbir zaman olmayacağı anlamına gelmiyor. Son gelişmelere bakarak ümitlenebiliriz diye düşünüyorum. Beğendiği sanatçının/grubun albümünü alıp emeğine katkıda bulunmak çok hoş bir duygu. Sana ve isteyen herkese nasip olur umarım ^^ Bu arada - aman kimse duymasın - albümleri arasıra koyduğum yerden alıp okşamaktan öteye gidemedim henüz :D

    YanıtlaSil
  3. Ne demek^^ D&R la görüşmelerimiz pek sonuç vermedi lakin katılıyorum son gelişmelerden sonra umudum arttı. JJ'in gelmesi gibi haber konusu olabilecek olaylar şansımızı arttırır.Kart çıkarttırmayı düşünüyorum yeniden sırf bunlar için.Görünce kıskanıyorum yalan yok.=) İyi seyirlerr^^

    YanıtlaSil